Facebook
Вконтакте
Google+
18.08.2017
Джерело: The DairyNews
Регіон:
Україна
Понад рік тому підприємство пройшло відповідну сертифікацію, інспектори з Ізраїлю високо оцінили як умови виробництва, так і саму продукцію, повідомили у «Бучачагрохлібпромі».
Кошерне молоко має бути отримане від здорових корів, які не мали ніколи хірургічного втручання, які ніколи не відчували болю чи стресу. Тварини мають перебувати в комфортних умовах, отримувати здорове харчування. Саме ці показники в Ізраїлі є ключовими.
Також велика увага приділяється бактеріологічним та фізико-хімічним показникам молока, пояснив заступник директора з тваринництва «Бучачагрохлібпрому» Борис Рудюк.
Все дійне стадо «Бучачагрохлібпрому» ‒ а це понад 3 тис. корів ‒ підходить під стандарти виробництва кошерного молока.
«Під суворим наглядом та контролем представників з Ізраїлю та єврейської общини України ми виробляємо кошерне молоко. За весь час співпраці не було забраковано жодного літра», – зазначив Борис Рудюк.