Экстремальная жара: Какие нюансы в кормлении?
18.08.2017
Джерело: The DairyNews
Регіон: Херсонська обл.
Про це повідомив директор департаменту агропромислового розвитку ХОДА Олександр Паливода.
 
Також планується співробітництво з обміну досвідом у цьому напрямку між херсонськими і турецькими виробниками.
 
За словами Олександра Паливоди, підприємець Садияр Мамедов, який має одне із найбільш великих вівчарських господарств в Херсонській області, вже готує першу партію для поставки в Туреччину.
 
Найближчим часом підприємець також має намір залучити своїх колег з усієї України, щоб спільними зусиллями сформувати партію і виконати умови контракту протягом декількох місяців.
 
«Сьогодні галузь вівчарства переживає не кращі часи. У 1990 році поголів'я овець в Херсонській області склало 914 тис. голів, а на кінець 2016 року − лише 48 тис. Залучення таких зарубіжних контрактів, безумовно, підтримає цей напрямок за рахунок вливання валютних коштів у цю галузь», − підсумував Олександр Паливода.

Щоб залишити коментар, авторизуйтеся

16.08.2017

Экстремальная жара: Какие нюансы в кормлении?

Высокая температура негативно воздействует на КРС, об этом мы уже писали в нашем прошлом материале. Теперь The DairyNews рассмотрит нюансы кормления в жару, для уменьшения последствий теплового стресса.
Чим шкідливе м'ясо новонароджених телят?
Экспорт американских молочных продуктов достиг трёхлетнего максимума