Экстремальная жара: Какие нюансы в кормлении?
18.08.2017
Джерело: The DairyNews
Регіон: Україна
Понад рік тому підприємство пройшло відповідну сертифікацію, інспектори з Ізраїлю високо оцінили як умови виробництва, так і саму продукцію, повідомили у «Бучачагрохлібпромі».

Кошерне молоко має бути отримане від здорових корів, які не мали ніколи хірургічного втручання, які ніколи не відчували болю чи стресу. Тварини мають перебувати в комфортних умовах, отримувати здорове харчування. Саме ці показники в Ізраїлі є ключовими.

Також велика увага приділяється бактеріологічним та фізико-хімічним показникам молока, пояснив заступник директора з тваринництва «Бучачагрохлібпрому» Борис Рудюк.

Все дійне стадо «Бучачагрохлібпрому» ‒ а це понад 3 тис. корів ‒ підходить під стандарти виробництва кошерного молока.

«Під суворим наглядом та контролем представників з Ізраїлю та єврейської общини України ми виробляємо кошерне молоко. За весь час співпраці не було забраковано жодного літра», – зазначив Борис Рудюк.

Щоб залишити коментар, авторизуйтеся

Экспорт американских молочных продуктов достиг трёхлетнего максимума
Чим шкідливе м'ясо новонароджених телят?
16.08.2017

Экстремальная жара: Какие нюансы в кормлении?

Высокая температура негативно воздействует на КРС, об этом мы уже писали в нашем прошлом материале. Теперь The DairyNews рассмотрит нюансы кормления в жару, для уменьшения последствий теплового стресса.
Дайджест молочних новин 31.07-04.08