Експерт зазначив, що протягом літнього періоду УМІ лишався стабільним, коливаючись в межах 1,5%, що свідчить про те, що український молочний бізнес стає дійсно професійним.
«Зверніть увагу на графік - на ньому показується абсолютне значення накопичувального коливання УМІ за перші 8 місяців з 2012 по 2017 рік. Останні чотири року іде чітка лінійна тенденція до зниження рівня коливань УМІ. В цьому році встановлено абсолютний рекорд - середньомісячне відхилення УМІ не перевищувало 3,2%! Отже, у нас, шановні колеги, падає сезонність - ця страшна для молочного бізнесу штука, що робила неможливим стратегічне або навіть середньострокове планування», – написав на своїй сторінці пан Ярмак.
В вересні слід очікувати зростання УМІ. В останні три роки в цей період УМІ в середньому зростає на 13-14%.
Україна та Латвія обговорили практичні заходи щодо розвитку сільськогосподарського дорадництва
Беларусь поможет Молдове создать высоко интегрированный молочно-товарный животноводческий комплекс
На Буковині відбувся перший етап оптимізації державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи
Пять ключевых ошибок владельцев, из-за которых животноводческий бизнес становится убыточным
Щойно відбулась офіційна церемонія відкриття Східноєвропейського молочного конгресу
В преддверии открытия форума-выставки «Молочная и Мясная промышленность» руководитель